Wednesday, 9 December 2015

KENALI SAYA

Saya Stephanie Liew. Saya ingin membantu mereka yang mempunyai masalah kesihatan untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat, lebih bertenaga dan dapat melakukan aktiviti harian dengan selesa. Selain itu membantu juga mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cara yang sihat dan bertenaga. disamping juga dapat membantu dan memberi peluang kepada surirumah mahupun orang-orang bekerjaya untuk menjana pendapatan sampingan, meringankan beban kewangan dan mempunyai lebih banyak masa bersama keluarga / suami / isteri dan anak-anak.

Dengan hanya RM69 anda mampu untuk menjana side income. Ini adalah peluang kepada surirumah dan mereka yang berkerjaya untuk menjana EXTRA side income bagi meringankan beban perbelanjaan yang semakin meningkat ketika ini.

Detik Jatuh Chenta Dengan Shaklee
Saya mengenali Shaklee pada hujung tahun 2013 apabila pada masa tersebut saya ingin mencari suplemen untuk penyakit gastrik yang saya alami sejak zaman persekolahan lagi dan saya ingin untuk sentiasa bertenaga ketika bekerja. Produk pertama yang saya consume adalah ESP, Performance Drink dan juga Alfalfa Complex. 

Saya memang gembira bila mula consume produk ini kerana saya rasa lebih bertenaga dan gastrik pun tidak timbul lagi. berbanding sebelum ini, saya mesti sentiasa membawa ubat gastrik ke mana saja. Dengan Alfalfa sebagai detox saya memang setiap hari akan ‘membuang’ berbanding sebelum ini saya ‘membuang’ sekali dalam beberapa hari.

Kenapa Saya Memilih Shaklee?
Tidak dinafikan, banyak jenama lain yang juga menjual produk suplemen dan vitamin. Saya tetap memilih Shaklee kerana Shaklee merupakan syarikat nutrisi semulajadi no. 1 di Amerika Syarikat sejak tahun 1956. Ini bermakna, Shaklee telah beroperasi selama lebih 50 tahun dan begitu pakar mengkaji dan mengeluarkan produk semulajadi tanpa bahan sintetik, tanpa pewarna, tanpa pemanis tiruan dan tanpa silika gel. 

Produk Shaklee dijamin Selamat, Berkesan dan Mesra Alam. Dan yang paling penting sekali, ia mendapat pengiktirafan Halal daripada Islamic Services of America (ISA), iaitu salah satu badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM Malaysia.

Pengasas Shaklee iaitu Dr. Forrest C. Shaklee juga merupakan pengasas kepada multivitamin pertama dunia dan individu pertama yang telah memperkenalkan konsep Multi-Level Marketing (MLM) dalam perniagaan. Jadi, kenapa tidak saya memilih Shaklee?

Ketahui Bagaimana Untuk Hubungi Saya
Ketahui bagaimana anda boleh menempah produk Shaklee, seterusnya menjana pendapatan sampingan melalui bisnes Shaklee. Saya membuat penghantaran secara COD (cash on delivery) di sekitar Kota Kinabalu dan penghantaran melalui pos ke seluruh Malaysia. Hubungi saya. Izinkan saya membantu meningkatkan kualiti hidup anda.
FB Page : Otie’s Liew
Shaklee ID : 1080313
Email : stephanieliew86@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 866 1921

“It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver” – Mahatma Gandhi

No comments:

Post a Comment